Не всі згадують про школу із задоволенням. Адже там треба було слухати вчителів, відповідати біля дошки і писати контрольні роботи. А ось співачка Tayanna зізнається, що в школу вона бігла із задоволенням. Каже, що тільки там їй вдавалося відпочивати. Цікаво, від чого? За лаштунками шоу "Хто зверху?" (Новий канал) нам вдалося це з'ясувати.

- У нас в родині було четверо дітей, - розповідає Tayanna. - Тому вдома я ніколи не відпочивала. Постійно виконувала якусь домашню роботу. Школа була єдиним місцем, де я не виховувала дітей і не готувала їсти (посміхається). Там могла відпочити від цієї щоденної роботи.

Tayanna, фото: Instagram

За словами співачки, вона любила вчитися.

- Найбільше мені подобалися мови, Музика та історія, – каже дівчина. - У моїй школі були класні вчителі, які заохочували дітей до навчання.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Тому дівчина вдячна педагогам не тільки за можливість відпочити, а й за отримані знання.

Вмикайте цього четверга о 19:00 шоу "Хто зверху?"на Новому каналі. Ви дізнаєтеся ще більше подробиць з життя зірок вітчизняного шоу-бізнесу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Тарабарова зворушила "лляним" весіллям з красенем-чоловіком, сказала "так" 4 роки тому. 23 вересня рудоволоса красуня стала щасливою мамою маленької дівчинки.

Як повідомляв "Знай.ua", Могилевська вразила архівами з юною Саніною, українці не вірять очам: "Еліксир молодості?"

Знай.ua писав, Кароль вразила чоловіків у саме серце стрункими ніжками: розріз сукні видав всю красу