Всесвітньо відомий британський актор, зірка серіалу "Молодий Папа" і фільму "Шерлок Холмс" Джуд Лоу нещодавно став батьком, ані багато ані замало - вшосте. Актор приховував радісну подію, але тепер з'явився на вулиці разом з малюком. Джуд корчив гримаси і постійно намагався розвеселити хлопчика.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки фото, які зробили журналісти одного з британських таблоїдів.

Джуд Лоу, скріншот: YouTube
Джуд Лоу, скріншот: YouTube

Джуд Лоу Татко з великої літери, адже у актора вже шість спадкоємців. Молодша дитина з'явилася на світ кілька місяців тому, і артист ретельно приховував радісну подію. Лише у вересні він офіційно повідомив про поповнення в родині.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Наш карантин пройшов просто приголомшливо. Ми багато дізналися один про одного. Але найголовніше, що у нас з'явилася дитина! Ми дуже щасливі", - пояснив артист.

Джуд Лоу, скріншот: YouTube
Джуд Лоу, скріншот: YouTube

Тепер же Лоу з'явився на вулицях Лондона разом з дитиною. Спочатку актор просто гуляв з коляскою, а потім він дістав малюка і ніс його на руках. Під час прогулянки актор виглядав дуже щасливим: він не соромився розважати малюка і корчити гримаси, щоб розвеселити дитину.

Шанувальники тут же засипали Джуда компліментами. Багато з них зазначили, що батько шести дітей виглядає дуже навіть сексуально. Для прогулянки Лоу обрав одяг в стилі total black, в якому виглядав стильно і елегантно.

Нагадаємо, що Джуд і його кохана Філіпа Коен разом вже більше п'яти років. Минулого року закохані одружилися, а незабаром з'явилися фотографії, на яких можна було розгледіти кругленький животик Філіппи. Для дружини актора ця дитина стала першою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, маленька темношкіра фея Дінь-Дінь: Disney готує нову екранізацію "Пітера Пена".

Як повідомляв Знай.uа, зірки не дають фанатам занудьгувати на карантині, - топ найкращих серіалів від Осадчої і Горбунова.

Знай.uа писав, Блейк Лайвлі вперше показалася на публіці після народження третьої дитини: як тепер виглядає акторка.