Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з Виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала незвичайне стильне фото, на якому з'явилася в дивовижному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Надя відображена на світлому тлі, вона стоїть в хитромудрій позі і демонструє свій незвичайний наряд. На ній довгий чорний піджак цікавого фасону, з-під якого визирають ноги в прозорих колготках зі стразами. Волосся красуні недбало укладені, а на її обличчі яскравий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до публікації Дорофєєва написала: "Утеплилася". Фанати кинулися активно обговорювати нове фото зіркової красуні, її засипають компліментами, захоплюючись незвичайним образом і стилем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.