Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу артист показав кумедне фото, на якому його можна побачити під час пробіжки. А відбувається все це за кордоном – на відпочинку в Туреччині. Схоже, навіть під час відпустки шоумен вирішив не втрачати форму і продовжує фізичні навантаження.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку, який Влад зробив після довгої пробіжки на курорті, його можна побачити мокрим і захекався. На ньому яскрава червона майка, а погляд суворий. У підписі до публікації яма написав: "позаду – море і 11 кілометрів бігу. Ноги сьогодні несли самі, а кросівки були продовженням ноги. @underarmourukraineofficial". Фоловери танцюриста не пройшли повз і почали активно обговорювати його нову публікацію. Деякі розповідають про свій відпочинок в Туреччині, а інші просто захоплюються силою волі Влада, який навіть на відпочинку продовжує займатися спортом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким у сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.