Всесвітньо відома співачки Брітні Спірс, з батька якої зняли кримінальну відповідальність за побиття онука, змусила шанувальників хвилюватись за себе.

Брітні Спірс оприлюднила в Instagram відео, на якому вона дуже нервово розповідає про своє "прекрасне літо". Робить це так, ніби говорить під дулом пістолета, зауважили шанувальники.

Зірка справді виглядає, м’яко кажучи, втомленою. Брітні уже протягом тривалого часу не відчуває себе вільною і не може робити ніяких самостійних дій

Нагадаємо, у 2008 році батька Брітні Спірс - Джеймі, призначили офіційним опікуном доньки і її майна, оскільки після розлучення з танцівником Федерлайном поп-зірка почала поводитися неадекватно і їй довелося пройти курс реабілітації. Раніше вона заявляла, що батько проти її волі запроторив її до психіатричної лікарні.

Проте навіть зараз, після того, як батько відмовився від контролю над її майном і діяльністю, Брітні все ще не може отримати довгоочікувану свободу. Права опіки переходять тепер до її давньої помічниці Джоді Монтгомері.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шанувальники відгукнулись на відео Брітні Спірс. У своїх дописах вони висловлюють хвилювання за неї.

"Насправді це звучить так, ніби вона читає за сценарієм";

"Чи вона читає те, що говорить? Подивіться на її очі";

"Брітні, мила, я хвилююся";

"Якщо ви перебуваєте в небезпеці, опублікуйте це відео ще раз", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Брітні Спірс постаріла до невпізнання: на "ікону 90-х" без сліз не поглянеш

Як повідомляв портал Знай.ua, Брітні Спірс більше не зможе виступати на сцені на тлі боротьби за психічне здоров'я.

Також Знай.ua писав, Брітні Спірс одяглася в зебру і здивувала фанатів пікантною позою.