Всесвітньо відома співачки Брітні Спірс, з батька якої зняли кримінальну відповідальність за побиття онука, змусила шанувальників хвилюватись за себе.

Днями 37-річна співачка прийшла на щорічну премію Daytime Beauty Awards разом з 26-річним бойфрендом Семом Асгарі. На ній коханого Брітні нагородили за успіхи в сфері фітнесу. Для заходу Спірс вибрала ультракоротку чорну сукню з відкритими плечима.

Таке рішення він прийняв після того, як колишній чоловік Брітні Кевін Федерлайн поскаржився в поліцію на те, що екс-тесть побив свого 13-річного онука Шона. Після цього Кевін забрав до себе обох синів. Наразі постановою суду Федерлайну передано "90%" прав опіки над дітьми. Брітні боїться, що може взагалі позбутися опіки. І не може повірити, що її батько своїми діями міг поставити під загрозу її відносини з синами.

Джеймі Спірс

У 2008 році Джеймі призначили офіційним опікуном доньки і її майна, так як після розлучення з танцівником Федерлайном поп-зірка почала вести себе неадекватно і їй довелося пройти курс реабілітації. Раніше вона заявляла, що батько проти її волі запроторив її до психіатричної лікарні.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Проте навіть зараз, після того, як батько відмовився від контролю над її майном і діяльністю, Брітні все ще не може отримати довгоочікувану свободу. Права опіки переходять тепер до її давньої помічниці Джоді Монтгомері.

На червоній доріжці зірка виглядала, м’яко кажучи, втомленою і буквально після декількох кадрів, зникла із публіки.

"В житті Брітні нічого не зміниться", - говорить інсайдер видання People.

Монтгомері буде уповноважена у тому числі і спілкуватись з медиками щодо душевного здоров'я співачки і її лікування.

"Джеймі буде отримувати новини про Брітні і постарається переконатися в тому, що вона захищена від людей, які можуть спробувати отримати вигоду з ситуації. Її мати Лінн також буде поруч, якщо Брітні знадобиться допомога", - стверджує джерело.

Нагадаємо, що Брітні Спірс одяглася в зебру і здивувала фанатів пікантною позою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Брітні Спірс більше не зможе виступати на сцені на тлі боротьби за психічне здоров'я.

Також портал Знай.uа писав, що папараці сфотографували Брітні Спірс на одному із пляжів Маямі.