Катя Свинарчук точно знає, як зробити хорошу укладку. Їй потрібно в будь-якій ситуації виглядати на всі 100, і без прекрасної зачіски тут не обійтися. Красива укладання забезпечить не тільки прекрасний образ, але і забезпечить повну впевненість в собі. Катя Свинарчук розповіла п'ять секретів дійсно класного укладання.

  1. Бічний проділ. Катя зазначила, що проділ краще не робити тільки в разі, якщо волосся тонке. В інших випадках він потрібен, оскільки забезпечить ще більш пишну зачіску. Проділ можна зробити як прямим, так і зигзагом.

    2. Сушити волосся вниз головою. Цей секрет дозволить вам отримати хороший обсяг волосся. Краще опустити голову і направити потік повітря з фена на корені волосся.


    3. Сухий шампунь. Дуже ефективний засіб для гарної укладання. Він сприяє ущільненню волосся, і не прибирає зайвий жир. Нанесіть сухий шампунь, опустивши голову вниз. Відразу не змивайте, а дочекайтеся, поки шампунь трохи підніметься.⠀

    4. Мийте голову правильно. Під час миття голови, потрібно рівномірно розподілити шампунь по шкірі голови, і не потрібно наносити його занадто багато. Мити волосся потрібно не менше двох разів.

    5. Відповідні засоби-запорука успіху. Якщо ви збираєтеся робити укладку, рекомендується використовувати незмивні кондиціонери і легкі емульсії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Onuka дала поради молодим мамам, страждаючим від депресії після пологів: лайфхаки щасливої жінки.

Як повідомляв "Знай.uа", співачка MamaRika перетворилася на "Скажене дівчисько" через карантин

Знай.иа писав, учасники "Кохання на виживання" Настя та Олег розповіли про стосунки після проекту: "Смс з погрозами"

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще