Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка працює в ТСН на телеканалі "1+1", після подолання коронавірусу і візиту з чоловіком Єгором Соболєвим на футбольний матч Україна-Іспанія, привітала українських захисників з їх святом. Про це вона написала на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"З Днем Захисника України! Дякую Вам, хлопці і дівчата за все! Низькій уклін 🙏"- написала Марічка Падалко.

Телеведуча ніколи не була байдужою до українських героїв. У пості вона опублікувала цілий сет фотознімків, на яких вона з дітьми вітає квітами захисників у різні пори року - і влітку, і взимку - не лише на свята.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Українці у коментарях приєднались до привітань з нагоди Дня Захисника України.

"Які зворушливі світлини і які сильні на них люди. Дякую всім, хто нас захищає!", "❤️❤️❤️ спасибо! низкий поклон!", " ❤️❤️❤️ вітання вам!!!" - пишуть користувачі, підтримуючи Марічку.

Вчора, 13 жовтня Марічка з чоловіком побувала на матчі Україна-Іспанія. Вона повідомляла, що за годину до матчу, з’явилося повідомлення, що половину квитків вирішили анулювати через ситуацію з коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, телеведуча Марічка Падалко віддала сина в" спартанські " умови.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що над сином Марічки Падалко знущаються вчителі.

Також портал "Знай.uа" писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко.