Слідчий комітет Санкт-Петербурга висунув звинувачення дружині вбитого репера Енді Картрайта (справжнє ім'я Олександр Юшко). Вона звинувачується в отруєнні власного чоловіка. Повідомляється, що Марина Кохал, вдова покійного юшка, в серпні 2020 року придбала якийсь медичний препарат, який надалі був використаний для отруєння.

Енді Картрайт, скріншот: YouTube
Енді Картрайт, скріншот: YouTube

Який саме препарат був використаний для отруєння – невідомо, але раніше ЗМІ повідомляли, що незадовго до вбивства Марина Кохал шукала інформацію про якийсь медикамент для хворих на діабет. Передозування цього засобу призводить до гіпоглікемічної коми.

Дружина Енді Картрайта Марина, фото: Соцмережі
Дружина Енді Картрайта Марина, фото: Соцмережі


Також Слідчий комітет затримав і матір Марини Кохал-Олену Кохал. Її підозрюють у співучасті у злочині. Повідомляється, що Олена Кохал нібито була присутня в момент отруєння репера, допомагала розчленувати його тіло і заховати його.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, тріумфатор "Танців з зірками" Влаштувався Офіціантом заради порятунку сина колеги по цеху.

Як повідомляв Знай.uа, кликав заміж, але не розлучався з дружиною: коханка Енді Картрайта розповіла про інше життя репера.

Знай.uа писав, таємниця смерті репера з України Картрайта: дружина загиблого пройшла слідчий експеримент.