Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість повідомила радісну новину - 2 жовтня відбулася довгоочікувана прем'єра її кліпу на пісню "Тonight". Красуня приміряла кілька яскравих і спокусливих образів, блиснувши стрункою фігурою, а також зізналася, що через всього кілька днів ролик встиг набрати більше мільйона переглядів на YouTube. Так, артистка ще й запустила челендж для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатка TikTok, де влаштувала гарячі танці, спокусливо рухаючись зі своїми подружками з хореографічній студії.

Жіноча сила❤️ Давайте разом з нами! Знімайте відео під мій трек Tonight, ставте хештег #forgivememama-і зовсім скоро побачите себе в TikTok-кліпі на моєму YouTubе🥰❤️

Фолловери не пройшли повз: "Дівчата молодці, так працюють стегнами, викладаються, все аби гідно передати ці запальні музичні ритми, перевести музику в матерію так би мовити😍", "шикарні🔥 🤙 👌 💪", "скільки класних дуп в одному місці зібралося😏", "ой які🔥 🔥 🔥".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.