Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап виставив кумедний ролик, запустивши танцювальний челендж в популярному додатку TikTok на свіжий трек групи MOZGI "Покажу тобі magic", в якому запропонував численним шанувальникам показувати під пісню фокуси.

Так, артист і сам вирішив продемонструвати "магію", однак під пісню Redfoo "New Thang", примірявши шкіряну куртку з яскраво-червоними вставками, позуючи біля пожежної машини. Потап зробив вигляд, ніби керує камерою смартфона віддалено, піднімаючи і опускаючи її рухами руки вгору-вниз.

я загашу твій 🔥

Фолловери залишилися в захваті, не пройшла повз і сама Настя Каменських: "@realpotap який гарний😍 чекаю вдома😈", " Дмитро Гордон вже не той!", "Куртка босяцька🔥 🔥", " схуд так)))", "який чоловік... 😍😋🔥".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Потап виставив яскраве селфі, показавши, який сюрприз влаштувала знаменитості його кохана. Так, поки артист відлучився на тренування, красуня Настя по-осінньому прикрасила їх будинок, в тому числі передній дворик, додавши ділянці затишку і теплоти. Каменських перетворилася на справжню господиню, повісила плетений вінок на двері, розставила вазони з яскраво-жовтими і помаранчевими квітами, романтичні дерев'яні таблички і навіть один із символів золотої пори року - великі і маленькі гарбузи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.