Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно дружина знаменитості, Примадонна, вирішила не відставати від коханого, виставивши трепетне архівне фото, на якому ніжно обіймала кращого друга, модельєра Валентина Юдашкіна, сидячи в компанії самого дизайнера, його дружини Марини і власне, свого чоловіка. Так, артистка трепетно привітала близьку людину з 57-м днем народження 14 жовтня, написавши на адресу Юдашкіна безліч теплих слів і побажань.

Варто відзначити, що Примадонна і Юдашкін дружать багато років - з кінця 80-х. Довгий час модельєр був особистим кутюр'є Алли Борисівни. Виконавиця відвідувала практично всі покази Валентина, навіть закордоном, і всюди блищала в перших рядах.

мій чудовий,чудовий друже. З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!Люблю тебе, ціную твій талант творити і дружити. Душею з тобою в цей день. ❤️💋❤️💋❤️💋💐💐💐💐💐

Фолловери не пройшли повз і приєдналися до привітань: "фото шикарне. Портретний варіант епохи ..., Коротше, дуже красиво!", "Чудова Алла, чудовий Валентин☺❤️", " приємно бачити всіх разом маестро моди і вас радість наша ❤❤❤❤🌺🌺🌺", "яка тепла компанія! 👍 👍 👍 ", "З днем народження, майстер🎂 Здоров'я, Здоров'я і ще раз тільки здоров'я!".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще