Ігор Ласточкін – талановитий український актор, телеведучий, гуморист, шоумен і капітан команди КВК "Збірна Дніпропетровська". Крім того, він часто радує багатотисячну аудиторію на своїй сторінці в Instagram яскравими публікаціями.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу 33-річна зірка "Кварталу 95" поділився крутим відео в рамках танцювального челенджу на свіжий трек гурту Mozgi "Покажу тобі magic". Нещодавно репер Олексій Потапенко (Потап) запропонував численним шанувальникам показувати під пісню фокуси.

У короткому ролику Ласточкін сидить на дивані та підкидає в повітря білий кросівок. Коли він торкається підлоги, комік виявляється без штанів. Варто відзначити, що вийшло досить оригінально і кумедно.

"Потап, пісня – супер, фокус не завжди виходить! @mozgiwear з вас штани!" - пожартував Ігор.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"За такі кроси завжди потрібно платити, навіть штанами😅", "А чому лівий кросівок та на праву ногу? Точно "меджик"🤣🤣🤣", "Відео 🔥 можна таких частіше? 😂😂😂" - зазначили в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, друг Володимира Зеленського з " Квартал 95 "Ігор Ласточкін розповів про сина:"не повторюйте наших помилок".

Як повідомляв портал Знай.uа, друг Зеленського Ласточкін нарешті здався на публіці: "Хто тобі так утер носа?".

Також портал Знай.uа писав, друг Зеленського зібрався в політику? Відомий гуморист зробив двозначну заяву.