За образом сміливою і ефектною дрег-квін стоїть чарівний крихкий хлопець Том Нойвірт. Вперше на весь світ Кончіта Вурст прославилася після перемоги на "Євробаченні" в 2014 році. Тоді бородата жінка, яка красиво співає, наробила шуму і в шоу-бізнесі, і в соцмережах. Зі сторінки Тома в соцмережі Instagram можна зробити висновок, що для нього абсолютно звично одягатися то в чоловіка, то в жінку. І ось днями він знову опублікував епатажне фото, на якому його можна побачити в жіночому образі, але без перуки з густою бородою на обличчі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Нойвірт позує в цікавій локації на сірому тлі. Перед камерою він з'явився в повітряному темно-рожевому вбранні, який схожий на великий святковий бант. При цьому його чорне волосся акуратно укладені, а на обличчі видно легкий макіяж. У підписі до фотографій Том написав: "Punschkrapferl. Werbung wearing @hm". Фоловери артиста не пройшли повз і почали активно обговорювати його нову фотосесію, засинаючи компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Кончіта Вурст спокушає шанувальників прозорим вбранням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кончіта Вурст затьмарила Баскова і Хілтон разом узятих.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кончіта Вурст раптово облисіла.