Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу зіркова красуня постала в несподіваному образі – в жіночній сукні міні білосніжного кольору, на шпильці і зі сріблястим клатчем у руках. У підписі до короткого відео Тодоренко зізналася, що іноді хоче виглядати по-новому.

"Мене звикли бачити з розпущеним волоссям, частіше в зручному одязі і кросівках. Бувають такі події, на яких хочеться виглядати по-новому. І в цьому мені допомогли чарівні ручки мого візажиста, стильний погляд і приголомшливі прикраси ❤️ дякую) а вам який мій образ подобається: елегантний або спортивний?" - написала зірка "Орел і Решка".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Мені здається, що ви з віком все шикарніша і прекрасніша. А може так на вас позитивно впливає чоловік і улюблена дитинка💑👫", "Така доросла відразу! у хорошому сенсі. Дуже елегантно!", "Неймовірна😍", - коментують під постом користувачі соцмережі.

Додамо, що нещодавно Регіна отримала заповітну статуетку Героя п'ятиріччя в Росії.

"Іноді варто втратити титул #жінкароку, щоб стати героєм П'ятиріччя! Але ж правда, одне без іншого неможливо. Якби не було такого резонансу, не вдалося привернути стільки уваги до важливої теми, я б не тримала зараз у руках цю заповітну статуетку💪", - зазначила Тодоренко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чоловік Тодоренко Топалов видав найінтимніші подробиці їх сім'ї: "З глухою і слабкою надією".

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко розревілася біля головного символу комунізму.

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко зробила з Топаловим не тільки сина – спливли несподівані деталі.