Скандально відома (зокрема відвертою сценою з фільму "Текст") російська акторка Крістіна Асмус, яка цього року розірвала стосунки зі своїм колишнім чоловіком комедіантом Гаріком "Бульдогом" Харламовим знову опинилася в епіцентрі скандалу. У зірки діагностували коронавірусну хворобу COVID-19, і як розповідають очевидці, вона не дотримувалася заходів безпеки і наражала на невиправданий ризик інших осіб.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповів виданню Дни.ру відомий піаніст, син одіозного художника Нікаса Сафронова Лука Сафронов.

"Це дуже небезпечний тренд: дивлячись на знаменитостей в Інстаграмах, мільйони їх підписників починають поводитися так само, забувши про заходи безпеки - не носять маски, не користуються санітайзерами", - сказав Сафронов.

Музикант зазначив, що більшість шанувальників забувають про те, що їхні кумири можуть собі дозволити дороге лікування. Якщо вірити словам Луки Сафронова, то представники російського шоу-бізнесу в силах знайти кращих медичних працівників і влаштувати собі "казковий лікарняний".

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Христина Асмус, Фото Instagram
Христина Асмус, Фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.uа" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.