Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з Виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала незвичайне стильне фото, на якому з'явилася в дивовижному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Надя відобразила себе сама, мабуть, у дворі власного будинку. Перед камерою вона з'явилася в яскравому стильному образі, в якому прийшла на зйомки нового випуску "Ліги Сміху". На ній модний білий піджак, під яким видно бежевий топ. Її волосся недбало укладені і покриті стильним хусткою, а на її обличчі яскравий макіяж. До слова, про хустку, схожі хустки цієї осінь ввела в моду співачка Тіна Кароль, вона зробила цей аксесуар частиною свого бренду з випуском нового альбому. У підписі до публікації Дорофєєва написала: "Хто дивився вчора @ligasmeha? Розповідати". Фанати кинулися активно обговорювати нове фото зіркової красуні, її засипають компліментами, захоплюючись незвичайним образом і стилем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.