Народна артистка України Катерина Бужинська показала шанувальникам свій новий образ. На цей раз свою красу співачка захотіла підкреслити доволі ніжним кольором тканини у синьо-оранжеву клітинку.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним знімком і розмислами про роль тканин у клітинку в моді зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

"Клітинка знову в тренді) Клітчастий принт пройшов довгий шлях: від візерунка традиційних нарядів, шотландських кланів і королівської сім'ї до шкільної форми, модних подіумів і невід'ємної частини стилю панк і гранж. Але можна сказати точно, що це ще не межа. І клітина буде знову і знову повертатися в модні тренди і завойовувати інші стилі", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Я маю картате плаття. Одягаю часто. Почуваюся в ньому чудово", "Красуня", - відгукнулися на допис Бужинської її підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Катя Бужинська вперше показала своїх двійнят

Як повідомляв портал "Знай.uа", Бужинська в халатику на голе тіло оголила пишні принади

Також, "Знай.uа" писав, що продюсер Бужинської бив її і змусив позбутися дитини