Леся Нікітюк, телеведуча “Нового каналу” і улюблениця тисяч українців, святкує день народження. Зірці виповнилося 33 роки. З цього приводу Леся поділилася святковою світлиною на своїй сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

Читайте Знай в Google News!

На світлині Леся у красивому пишному вінку з червоних квітів сидить на стільчику. На ній джинсові шорти і елегантна блуза білого кольору без плечей. Волосся телеведучої розпущене і прикрашене квітами. На Лесі легкий макіяж.

Свій святковий пост вона підписала так: “Одягла віночок, сіла на стільчик і чекаю привітань😁 Я дякую Богу за можливості і реалізацію! Дякую батькам за свій оптимізм) дякую друзям за те що ви є ❤️ Найкращий подарунок це Ле Маршрутка в 18.00 на Новому каналі 🎉🎉🎉 і вафельний торт мами Кет 😋”.

Схоже, день народження день народженням, а робота - за розкладом, інакше складно пояснити анонс нового сезону шоу Лесі “Ле Маршрутка”. Шанувальники зірки і підписники активно вітали зірку в коментарях, бажаючи їй усього найкращого.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Леся Нікітюк, фото: прес-служба Нового каналу
Леся Нікітюк, фото: прес-служба Нового каналу

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк змусила водія "Le Маршрутка" "відкинути ласти" заради миленького фото.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк показала шанувальникам нового пухнастого улюбленця.