Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували чарівні фото Тіни, на яких вона позує в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Кароль млосно позує в тьмяній кімнаті, вона виглядає дуже пристрасною і млосною. На ній червоне блискуче плаття з глибоким вирізом, яке підкреслило витончену фігуру і пружні принади. На одному з фото співачки задерла поділ сукні і розсунула стрункі ноги. Її волосся недбало укладені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото йдеться: "#tinakarol wearing @alexandrevauthier dress. Style by @sanahuntstore. Shoes @kachorovska_atelier. Ph @kulakowskiy #тинакароль#sanahunt". Фанати в захваті від нових фотографій зірки, її завалюють захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.