Американська компанія McAfee повідомила у своєму звіті, що актриса Анна Кендрік, відома глядачам за фільмами "Ідеальний голос" і "Сутінки", є найбільш "небезпечною" знаменитістю для користувачів мережі.

Читайте Знай в Google News!

За даними McAfee, користувачі, які шукають інформацію про цю актрису, мають великі шанси потрапити на сайти, що містять вірусні та шпигунські програми.

Потім в антирейтингу йде американський репер Шон (Дідді) Комбс, а також актриса Блейк Лайвлі.

Блейк Лайвлі, фото: Peopletalk
Блейк Лайвлі, фото: Peopletalk

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін
Показати ще

Також у топ-10 увійшли співаки Мерайя Кері (№ 4), Джастін Тімберлейк (№ 5) і Тейлор Свіфт (№ 6), ведучий нічного ток-шоу Джиммі Кіммел (№ 7), актриси Джулія Робертс (№ 8) і Кейт Маккіннон (№ 9), актор і співак Джейсон Деруло (№ 10).

Відомо, що в минулому році співачка Біллі Айліш і зірка серіалу "Гра престолів" Мейсі Вільямс (Ар'я Старк) стали одними з найнебезпечніших знаменитостей для пошуку в Інтернеті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, хакери, пов'язані з урядом Китаю, видають себе за антивірусне програмне забезпечення McAfee, намагаючись заразити комп'ютери жертв шкідливим ПЗ.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірки заражають комп'ютери вірусами: топ-10 найнебезпечніших запитів у Google.

Також портал Знай.uа писав, що генеральний директор SpaceX Ілон Маск підтвердив, що його приватна космічна компанія в найближчі роки зробить доступним свій супутниковий інтернет-сервіс Starlink.