Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала в своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня влаштувала спекотну фотосесію, в якій вона з'явилася в розкішному образі.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Альона позує посеред вулиці, стоячи біля брендового ботика. Перед камерою вона з'явилася в розкішному вбранні - на ній відверте бежеве плаття, яке ледь утримує величезний бюст, а зверху вона накинула пухнасту соболину шубку. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на обличчі легкий макіяж, вона і так і сяк позує фотографу. У підписі до публікації Омович написала: "1/2/3/4? Закохалася в цю соболину шубку від @furs_anastasiia. Сукня з корсетом @armoire.brand". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони - деякі захоплюються її знімками, інші хейтять.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще