Реаліті Нового каналу "Кохання на виживання " – проект не для слабких духом. На що тільки не доводиться йти учасникам, щоб випробувати свою любов і спробувати виграти 100 тисяч гривень. Новий канал і ведучий Олег Кензов приготували парам жорсткі випробування. Дісталося і Маргариті з Дмитром. Вони прилетіли В Перу, оскільки не були повністю задоволені своїми відносинами. Закохані і не підозрювали, що незнання хлопцем своєї дівчини стане причиною «тортури».

Читайте Знай в Google News!

" я хотів перевірити, наскільки добре Діма знає Риту, - розповідає Олег Кензов. - За правилами випробування, він повинен був відповісти на питання про звички і переваги Марго так само, як напередодні відповіла вона. Кожен раз, коли він помилявся, кохану чекало покарання".

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

Дівчину лоскотали протягом однієї хвилини. Колись в Перу таким чином навіть катували людей. Щоб учасниця реаліті не пручалася, її зв'язали мотузкою.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Що за покарання-лоскіт – - каже Дмитро. - Це буде просто прикольно і весело. Думаю, їй навіть сподобається".

При цьому все буде не так просто, як переконаний Дмитро, адже лоскотати дівчину будуть навіть щурами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, учасники "Кохання на виживання" показали перуанцям українську еротику.

Як повідомляв Знай. ua, учасниця" Кохання на виживання " після проекту вийшла заміж за іншого.

Також Знай. ua писав, що учасник" Кохання на виживання " посадив кохану на ланцюг.