У третьому випуску реаліті" Кохання на виживання " (Новий канал) кипіли пристрасті, гідні сценарію латиноамериканського серіалу. Настя і Олег приїхали на проект, щоб вирішити фінансові проблеми в парі – дівчину не влаштовував заробіток коханого. Вона хотіла, щоб подорож до Перу стала поштовхом для Олега робити для неї більше. Але в підсумку в Лімі їх відносини тільки загострилися. Дійшло навіть до бійки, яку рознімав ведучий Олег Кензов.

Читайте Знай в Google News!

Пара розлучилася ще на проекті, але по поверненню з Перу вони все ж бачилися.

"Олег мені писав дуже багато смс з погрозами, що він мене вб'є, заріже, кислотою обіллє, – розповідала Настя. - Боюся, що в одному з неконтрольованих станів він може заподіяти мені фізичну шкоду".

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після бійки на початку проекту дівчину дуже хотілося пошкодувати. Але Настя постійно принижувала "коханого", глумилася над його словами і всіляко провокувала на скандали, навіть не приховуючи, що Олег в її очах – цілковитий невдаха.

" я поїхав на проект через Насті. Вона дуже хотіла потрапити в Перу, – відверто хлопець. - Після подорожі ми розійшлися без скандалів. Вистачило того, що я почув на детекторі брехні. Вона брехала через слово, не виявляла поваги до мене, а гроші були на першому місці. Зрозумів, що такі споживчі відносини мені не потрібні. Участь у реаліті мене змінила. Я став любити себе і не дозволяти дівчатам поводитися зі мною так, як Настя. Тепер намагаюся відразу не довіряти жіночої статі. Спочатку придивляюся, як вони до мене ставляться".

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

Зараз Олег готовий до нових стосунків і з Настею більше не спілкується.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, жбурнув пляшку в обличчя і намагався скинути в річку, учасник" Кохання на виживання " жорстоко провчив обраницю.

Як повідомляв Знай. ua, учасник" Кохання на виживання " накинувся на кохану з кулаками.

Також Знай. ua писав, що ведучий" Кохання на виживання " розповів про самогубство.