Відомий український комік, резидент студії "Квартал 95", якого пам'ятають як постійного актора, який грає на сцені російського президента Володимира Путіна Степан Казанін, нечасто радує шанувальників знімками в мережі. Однак цього разу "кварталівці" вирішили самі опублікувати цікавий кадр з артистом і його сином. Хлопці зображені за кухонним столом, і за копіткою роботою над апетитним блюдом.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці студії "Квартал 95" в мережі Instagram.

Степан Казанін з сином, скріншот: Instagram
Степан Казанін з сином, скріншот: Instagram

"Всіх, хто любить готувати і робить це з любов'ю, вітаємо з Днем кухаря!", - підписав публікацію Степан Казанін.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Варто зазначити, що публікація коміка зібрала більше тисячі лайків, а також безліч коментарів: "Такий моторошний фотошоп"; "Який гарний у вас хлопчик, який ви добрий і хороший тато! Ваші виконання в" кварталі" супер"; "А рецепт страви?"; "Майстер шеф Казаніних".

Також варто нагадати нашим читачам, що відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео зі зйомок загадкового шоу "Маскарад", де бореться за перемогу в команді з Потапом і Наталією Могилевською проти команди Монатіка, MARUV і Влада Ями. Так, у третьому випуску члени журі намагалися відгадати, хто ж ховається під величезним і важким костюмом милої Дракоши, яка ще більше заплутала членів журі, виконавши хіт Rammstein "Du Hast".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Микита Джигурда плюнув на карантин і цілується в губи з літніми прихильницями Єфремова: яка пандемія.

Як повідомляв Знай.uа, колишня Пономарьова Мозгова висловилася про наболіле: "Тупе думає, що воно найхитріше".

Знай.uа писав, Єфросиніна в ковбойських чоботях ускакала незрозуміло куди, улюбленець Данилко не витримав: "Повертайся".