Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників трепетним спільним кадром з їх з Владом Топаловим півторарічним сином Мішею, показавши, як сильно підріс малюк.

Так, артистка зазначила, що тепер маленький мужчинка відвідує заняття зі спортивної гімнастики, де вже розкриває свої таланти, чим неймовірно радує зіркову маму. При цьому Регіна поскаржилася на досить насичений день, адже з самого ранку відвела юного красеня до тренера, після вирушила на виснажливу репетицію шоу "Льодовиковий період", де бере участь з партнером Романом Костомаровим, а ввечері якомога швидше поспішала додому, щоб встигнути хоча б полежати з чоловіком на одному ліжку.

А ми спортивсменимо 🤪 ! Який же сьогодні прекрасний день: Мама Регіна позаймалася сьогодні з Майклом на гімнастиці ; Потім фігуристка Регіна позаймалася з @romankostomarovkrs на льоду; Зараз дружина Регіна мчить додому, щоб встигнути хоча б полежати з чоловіком на одному ліжку 🛏 🤪 І смішно, і плакати хочеться😆 😆 😆! P. S.: Спасибі нашому тренеру Каті за такий трепетний і одночасно строгий підхід до діток)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.