Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість порадувала аудиторію серією пікантних кадрів, зроблених на відпочинку в одному з розкішних готелів Шарм-ель-Шейха, Єгипет.

Так, артистка приміряла досить сміливе монокіні на піщаному пляжі, підставляючи сонечку засмагле тіло поруч з джакузі, всипаному квітами. Чорний купальник красуні ледь прикривав її груди, адже дві його "частини" з'єднували лише білі резиночки посередині. Жіночний образ Слава доповнила масивними сонцезахисними окулярами, загадково дивлячись вдалину і демонструючи струнку фігуру.

А коли принцесі було особливо сумно, до неї в голову лізла всяка нісенітниця! І що не найкрасивіша вона в Королівстві. І далеко не найрозумніша. І що принц її не любить... Хоча були і компромісні варіанти: принц любить не її. Або любить її - але зовсім не той принц... 😂

Фолловери засипали Славу компліментами: "вогонь 🔥 🔥 🔥 нехай принцеса жене всі погані думки. Вона зе бест", " ви-супер👍. А думки-думками, Ви ж дівчинка❤️", " вишенька на торті😍 🔥 🔥 🔥"," Ах який купальник😍"," ну яка ж ти баба? Ну можна тільки так баба Агонь✌️❤❤️😘", " Ви сама підписуєте свої фото? Виходить дуже цікаво, завжди читаю".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.