Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з Виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала незвичайне стильне фото, на якому з'явилася в дивовижному місці.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Надя відображена в незвичайне локації - вона стоїть на вулиці, це місце схоже на парк з красивими зеленими деревами, і це при тому, що на дворі середина осені. На прогулянку співачка вийшла в модному образі - на ній чорно-біла картата спідниця з чорними колготками і водолазкою, а зверху вона накинула чорний шкіряний піджак. Тим часом на ногах красуні стильні чорні чоботи на платформі, в руці вона тримає стаканчик з улюбленим напоєм. У підписі до кадру Дорофєєва написала: "Шо по погоді, як вам? Я на стадії неприйняття. @wildwood.official". Фанати кинулися активно обговорювати нове фото зіркової красуні, її засипають компліментами, захоплюючись незвичайним образом і стилем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще