Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії Олега Ляшка", часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала в мережі незвичайні чорно-білі фото з концерту, а в підписі до них поділилася особистими переживаннями.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Злату можна побачити грає на піаніно і самозабутньо співаючої. Видно, що на тому концерті вона виклалася на всі сто, а крізь ці фотографії відчувається справжня магія. У підписі до публікації Огнєвіч написала: "де зірки сплелися в планети – там є ти. Сьогодні у мене вечір суцільної медитації і врівноваження енергій. Нам так важливо чути серцевину свого дерева. Згадалося шедевральне кіно Даррена Аронофскі "Фонтан". Хто шукає змісту - рекомендую подивитися". Фанати в захваті від нових знімків зірки, її засипають компліментами і зізнаннями в коханні в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, Злата Огнєвіч поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Злата Огнєвіч відверто розповіла про чоловіка своєї мрії, шанувальників і зйомки двох нових кліпів.

Також "Знай.ua" писав, що Злата Огнєвіч вперше з'явилася з немовлям.