Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, цього разу зіркова красуня показала в соцмережі яскраві фото з батьківського дому, куди приїхала святкувати свій день народження.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Леся позує в цікавій локації - вона сидить у дворі будинку прямо на траві і хвалиться подарунками та квітами. Перед камерою зірка з'явилася в кокетливих джинсах і короткому чорному топі, поверх якого накинула рожеву кофту, а на її ногах стильні чорні черевики. У підписі до публікації Нікітюк написала: "Цього року вирішила зробити День народження своєї мрії... дім, салат шуба, рідні та близькі. Не вистачало звичайно Віри Сердючки, але в наступному році. Ех, закатим вечеруху. Всім ще раз спасибі за коментарі та привітання! Люблю!". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію телеведучої, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.