Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Молода мама вирішила не засиджуватися в декреті - красуня як і раніше відвідує репетиції "Жіночого кварталу", приймає участь у різних зйомках, виступах, шоу. А нещодавно красуня виставила кадри з дуже незвичайної фотосесії, де позувала в досить сміливому образі. Так, Віра приміряла чорний латексний плащ, а футуристичне вбрання доповнила масивними срібними каблучками і яскравим вечірнім макіяжем з ефектом "хижого" погляду.

Пізніше Кекелія поділилася і роликом, в якому показала, як їй зробили зовсім інший розріз очей без пластики і фотошопу - виявляється, шкіру навколо ока "натягнули" за допомогою спеціального скотча для обличчя.

Секрет розкосих очей;)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще