Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників трепетним спільним кадром з молодшим братом Кирилом, привітавши рідного чоловіка з днем народження 21 жовтня.

Так, артистка вперше за довгий час на архівному кадрі показала, як виглядала в дитинстві - пустотливе яскраве платтячко, червоні сандалі, скуйовджене волосся і дуже мила посмішка. Маленький Кирило тримав в руках великий букет троянд, в той час як сама красуня притримувала малюка. Варто відзначити, що аудиторії Регіни її братик нагадав їх з Владом Топаловим сина Мішу, якому 5 грудня виповниться 2 роки.

Братик, з Днем народження, рідний! ❤️ @kirill_kovlash, люблю тебе)

Фолловери залишилися в захваті: "як же брат схожий на сина Регіни! 😮 ", "Мені одній здалося що брат вилита копія Міші?", "Братик копія Міша🤩", " Ваш брат дуже схожий на Майкла)))😲 😊 😊"," Майкл, так на брата вашого схожий😍 😊", " тепер зрозуміло на кого схожий синок😁", " дуже схожий з вашим малюком!".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.