Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проєкту "Кварталу 95" - "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Уього разу Наталія Могилевська виставила кумедний ролик з шоу "Ліга сміху", де її підопічні показують, що насправді роблять сімейні пари вночі.

Команда Могилевської показала "постільне танго", продемонструвавши в танці все, що зазвичай відбувається вночі у ліжку середньостатистичної сім'ї.

"Кожна сім'я кожен вечір сама того не розуміючи танцює постільне танго", - так оголосила виступ своєї команди Наталія Могилевська.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальники співачки відразу відреагували на новий пост. Як видно з коментарів, їм сподобався номер команди Могилевської.

"Це просто жиза", "Приколісти", "Супер", "Класний номер", - пишуть фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наталя Могилевська перетворилася на гламурну жабу і "заквакала" про інтим

Як повідомляв портал Знай.ua, Наталя Могилевська показала яскраві знімки зі зйомок "Ліги сміху" і заговорила про коронавірус

Також Знай.ua писав, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.