Відома українська співачка і продюсерка Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд, презентувала кліп на пісню "Білий літак", в стилі серіалу "Санта-Барбара", і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно Наталя поділилася архівними кадрами, на яких зображена в свої молоді роки з подругою Ладою. До речі, на першому фото зірка позує в спокусливій вечірній сукні і з довгою сигаретою в руці.

"На одному фото мені більше подобається Лада, на іншій – я. Вгадаєте, хто на якій краще? У моєї подруги @luzina.lada сьогодні День народження! 🥳 🎉 Можете привітати і підписатися на її сторінку – вона обіцяла, що буде тепер часто там з'являтися, і писати про свої нові книги, чарівні екскурсії та легенди міста Києва ❤️" - зазначила Могилевська.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Наталії Могилевській вдалося затягнути підопічних по "Лізі сміху" в ліжко.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталю Могилевську застали за ніжними поцілунками з найкращою подружкою, красуні не соромилися камер.

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Могилевська вперше видала ім'я свого обранця, несподіваний вибір вразив українців.