Популярний український телеведучий Юрій Горбунов не втомлюється дивувати свою аудиторію. Зараз він неабияк завантажений проєктами, серед яких мегапопулярні "Танці з зірками" і "Маскарад". Але й у соцмережах він підготував сюрпризи своїм шанувальникам.

Читайте Знай в Google News!

Нова світлина з'явилася на його сторінці в інстаграмі.

На ній зірка одяг на себе біляво-золотисто-солом'яного кольору перуку зі штучного матеріалу.


Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Треба по кольору відповідати осіннім настроям!!" - зазначив Горбунов у підписі до фото, на якому зафіксоване його "перевтілення" в жінку-білявку.

"Яке ніжне ціплятко🐥🐤🐣😄"

"Жовтий це супер", - відзначили українці.

А не так давно Горбунов опублікував новий знімок, на якому склав губки бантиком і зізнався, що Катя Осадча погано гріє восени.

Горбунов разом з Тіною Кароль є беззмінними ведучими рейтингового шоу "Танці з зірками".

"Осінь!? холодно? Скоро зима? Ну тим ближче і швидше прийде весна!! Гарного всім настрою!!", - написав телеведучий у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Катя Осадча зі старшим сином втекла від Горбунова до Парижу: "Стоїть на краю"

Як повідомляв раніше Знай.ua, зірка комедії “Скажене Весілля” розповів, як Горбунов ставить на місце артистів-вискочок: “Терпіти не збирається”

Також Знай.ua писав про те, що від імені Каті Осадчої "розводять" шахраї: дружина Горбунова терміново попередила українців