Відома українська телеведуча, ведуча авторської програми "Світське життя" та інших програм на телеканалі "1+1" Катя Осадча стала відомою своїм незвичайним стилем, хитромудрими капелюшками і аксесуарами. Вона одружена з телеведучим Юрієм Горбуновим, у них є спільна дитина, хоча у Каті є старший син від першого шлюбу.

Саме з ним телезірка зараз відвідує різні заходи, щоб обрати майбутню професію, адже хлопцю вже 17 років, і він закінчує школу. З нового поста Каті стає зрозуміло, що вона хоче, щоб син навчався за кордоном. Осадча опублікувала миле фото з Парижа, куди зараз вирушила. За її словами, це було перше місто, в якому вона тривалий час жила самостійно. Схоже в Париж Катя приїхала не сама, а з сином, але його вона намагається не показувати публіці, так що на фото – одна.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.