Відома українська телеведуча і улюблениця глядачів Алла Мазур кілька місяців тому відкрила шанувальникам особисту трагедію – у неї рак. Українці підтримували телезірку, слали їй теплі слова і бажали якнайшвидшого одужання. Аллі вдалося перемогти онкологію, і вона змогла повернутися в ефір "ТСН Тиждень".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно зіркова ведуча поділилася в своєму Instagram спільними кадрами з сином Артемом. У підписі до фото Мазур розповіла, що провела день дуже екстримально.

"Вранці - майже пілот, увечері - драйвер😊 Цей день своїх швидкісних канікул, думаю, Тьомка запам'ятає надовго)

Вранці ми освоювали подарунок мамі від колег: політ над Києвом на вертольоті. Місце поряд з пілотом, ясно, окупував син. І ще довго не міг прийти до тями від захвату. А ледь-ледь охоловши від вражень - перемістились на картодром: де Артем вже відчуває себе як риба у воді)

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Заснути після цього драйву було непросто. Розслабило тільки традиційне вечірнє читання) Зате маю що відповідати на закид, який часто чую не тільки я: ".. ми ж так мало часу проводимо разом..." "Може, й не стільки, скільки хочеться - зате як якісно!" І як доказ - бережу ці фотки: гортайте карусель)

Я б, звісно, розтягла цей екстрім на пару днів: щоб не всі плюшки зразу) Але що зробиш, якщо у мами на роботі канікули не оголошували, і чистий день для двох - практично один?))) Ну а яке відкриття зробила я в повітрі над Києвом - розкажу вам окремо))", - написала Алла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Алла Мазур прикрасила обкладинку французького глянцю Marie Claire в Україні і надихнула всіх жінок любити життя і піклуватися про своє здоров'я.

Як повідомляв портал Знай.uа, Алла Мазур перемогла рак і звернулася до українців.

Також портал Знай.uа писав, що Алла Мазур поділилася з українками історією перемоги над раком.