Осінь вже повністю вступила в свої права, і зараз у більшості жителів нашої країни є лише одне бажання – сховатися теплим пледом, пити гарячий какао і дивитися цікавий фільм. Зірки шоу-бізнесу також не є винятком. Наприклад, Наталія Могилевська навіть влаштувала опитування, яке кіно варто глянути найближчим вечором. А щоб привернути увагу користувачів, опублікувала фотографію з великим, плюшевим ведмедем.


На фотографії Могилевська обіймає великого, плюшевого ведмедя. Для фотосесії зірка вибрала досить яскравий макіяж з вираженим червоним кольором губ. Також Могилевська вибрала теплу, осінню кофту білого кольору. На цих фотографіях дійсно не вистачає тільки кухлика гарячого какао.

Користувачі оцінили публікацію Могилевської. Всього за 4 години її фотографії набрали більше 17 000 лайків. У коментарях користувачі не тільки захоплювалися чарівністю Могилевської, а й дійсно порадили їй кілька дуже цікавих фільмів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадавши, Наталії Могилевській вдалося затягнути підопічних по "Лізі сміху" в ліжко.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталію Могилевську застали за ніжними поцілунками з кращою подружкою, красуні не соромилися камер.

Також портал Знай.uа писав, що Наталія Могилевська вперше видала ім'я свого обранця, несподіваний вибір вразив українців.