Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість поділився яскравим уривком з популярного гумористичного шоу "Ліга сміху", де є одним з членів журі нового сезону.

Так, артист разом зі своєю командою вирішив показати позитивну мініатюру, на якій нібито вчив їх з Надею сина вимовляти слово "тато". Щоб хоч якось допомогти процесу, Володимир вирішив заспівати йому один зі своїх свіжих хітів "Более или менее", після чого дитина попросила більше так не робити, але слово "тато" все-таки сказала.

Уяви, Володимир Дантес (@vladimirdantes) вчить свого маленького сина розмовляти 😀 Дивись новий випуск улюбленого гумористичного шоу «Ліга Сміху» (@ligasmeha) вже цієї п'ятниці о 20:45 на 1+1. Повне відео переглядай онлайн на 1+1 video за посиланням в сторіз.

Варто відзначити, що раніше Володимир Дантес поділився яскравим кадром, позуючи на території їх з Надею білосніжного будинку, сховавшись в кущах ялівцю. Так, артист, рекламуючи популярний алкогольний напій, розповів, як 2020 рік, особливо коронавірус COVID-19 "обламав" їх з дружиною плани на грандіозну вечірку біля басейну. Володимир зазначив, що після переїзду в їх затишне гніздечко до пари влітку приїжджали різні друзі, залишалися ночувати на кілька днів, а ось тусовки, як в американських фільмах, так і не було.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.