Сучасний український письменник-белетрист і автор сценаріїв Андрій Кокотюха розповів про користь і не реагування на коментарі критиків.

Читайте Знай в Google News!

"Про користь ігнору та не реагування на коментарі. У школі в мене були постійні конфлікти з педагогами. Нагадаю: коли я вчився, було чимало вчителів, не лише вчительок. Сварився з обома статями 🙂 Але я про вчительку зараз. Одного разу замість гарикатися вирішив мовчати. Не вітатися при зустрічах. У нас це як честь віддати офіцеру, так було.

Якесь чергове демонстративне ігнорування так накрило, що вчителька побігла до класного керівника (він). Не допомогло. Мене виганяли з її уроків, поки не почну вітатися на перервах. Не почав. Біда була в тому, що на уроках відповідав. І в журналі стояли оцінки. Не атестувати мене за чверть теж не могли. Зрештою моя взяла, причини ігнору були усунуті. Більше того, з предмету я потім мав досить високий бал.

І ось зараз є персонажі, часто незнайомі, котрих накриває мій ігнор у ФБ. "Я ж вам тицьнув носом, чого мовчите!" Тицялка не виросла 🙂 "Кокотюха не прийняв мій виклик!" Кричи голосніше, юний мільйонере 🙂 І так далі. Аж до того, що пишуть у приват, вимагають дияльогу. Видаляю допис, але не блокую особу. Най ся бісить 🙂 Метод дієвий, здаю тему", - написав Кокотюха на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, письменник Кокотюха розкритикував запроданця: він забув, де живе.

Як повідомляв портал Знай.uа, санкції проти зрадників: українцям пояснили головну проблему.

Також портал Знай.uа писав, що Кокотюха побачив у 5-й точці Тищенко "русский мир": "Капітулянт і колабораціоніст".