Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю скромної Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася постільними сценами у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала в соцмережі миле фото, а в підписі до нього похвалилася своїми мільйонами.

Читайте Знай в Google News!

"Мене звуть Христина Асмус. Я муза хейтерів, амбасадор "хлоргексидину" і єдина у світі актриса, яка знялася в постільній сцені. А вас вже 4 мільйони! Спасибі вам за Спілкування, за веселощі, за натхнення, мотивацію і поради як жити. З цієї святкової нагоди я вирішила відновити рубрику #CALLMEASMUS і зателефонувати комусь із вас на телефон! Правила дуже прості: в коментарях під цим постом (також як я на початку) Представтеся і напишіть про себе. Креатив і гумор (а не так, як я на початку) вітаються! Підсумки підведу завтра о 18: 00! (Або також в коментарях, або окремим постом). Переможцю я подзвоню в будь-яку точку світу і в зручний йому час! Сподіваюся, в коментарях будуть не тільки матусі в декреті, які заробляють в Інтернеті. Погнали!",- написала Асмус у підписі до фото.

Христина Асмус, скрін поста в instagram
Христина Асмус, скрін поста в instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.