Відома українська співачка і актриса Аліна Гросу, яка нещодавно приголомшила новиною про розлучення з чоловіком Олександром Комковим, з яким не прожила і року, часто радує публіку яскравими публікаціями зі свого життя. Однак після розриву з чоловіком співачка почала все частіше викладати знімки, на яких позує в чорних нарядах. Фанати стривожені тим, як Аліна переживає розлучення і переживають через те, що вона весь час в чорному.

Читайте Знай в Google News!

Так нещодавно Гросу виклала в мережу чергове фото в "траурному" вбранні, в якому вона прийшла на інтерв'ю до журналістки Наташі Влащенко. У підписі до фотографій Аліна розповіла про цю бесіду. "Всім привіт. Хто дивився наше інтерв'ю з @nat_vanka? Чи змінило воно вашу думку про мене? Чи було вам цікаво? Своєю чергою я дуже хочу подякувати неймовірно сильному інтерв'юеру за приємну бесіду, за підтримку, поради, думки і за те, що спробували і побачили мене справжньою. Дякую за добрі слова!",- написала співачка в підписі до публікації.

Скрін поста Гросу в соцмережі
Скрін поста Гросу в соцмережі

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.