Легенда української естради, співачка Софія Ротару не дуже часто з'являється на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де її все одно чекають шанувальники. Вона досить рідко говорить про особисте життя, продовжуючи бути вірною своєму покійному чоловікові, якого не стало 18 років тому — Анатолію Євдокименку.

Читайте Знай в Google News!

У день річниці смерті чоловіка Софія Михайлівна Ротару поділилася один зі спільних знімків з чоловіком. На чорно-білій фотографії Анатолій обіймає її десь посеред галявини, Софія посміхається поруч з ним. Зліва вгорі вона прикріпила смайлик сердечка.

Раніше вона вже викладала фото з чоловіком, підписавши його словами: "Є вічна любов...". Їх єдиний син, Руслан Євдокименко також опублікував в Instagram фото разом з батьком зі словами про те, що важко уявити його відсутність ось уже 18 років. Він продовжує пам'ятати його і любити.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, син Ротару заговорив про сімейну втрату і неможливості забути: "Коханому чоловікові". Сьогодні, 23 Жовтня, 18 річниця смерті українського музиканта, Народного артиста УРСР, керівника ансамблю "Червона рута", а також чоловіка співачки Софії Ротару.

Як повідомляв "Знай.ua", Jerry Heil згадала про те, що не робила ціле століття: "Можна не переживати"

Знай.ua писав, Молода дружина Віктора Павлика розповіла про ревнощі і скандали: "До сліз, до розставання". Катерина зізналася, що бурхливо сварилася зі співаком, і вони навіть розходилася з ним.