Російський музикант Стас Костюшкін, найбільш відомий як екссоліст гурту "Чай вдвоем" продовжує активно спілкуватися зі своєю аудиторією у соцмережах. Зазвичай він не втрачає можливості повихвалятися своїм накачаним тілом, яке зберігає доволі непогану форму як для 49-річного віку. Уродженець Одеси вирішив показати свій лайфхак, як триматиме тіло у формі у випадку, коли зачинять всі спортивні зали через пандемію коронавірусу.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним дописом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На відео автор пісні "Женщина я не танцую" Костюшкін з лисим накачаним чоловіком на плечах присідає на тлі басейну.

"Лайфхак , если опять закроют залы 😂😂😂😂😂", - підписав відео Костюшкін

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Можна би було зрозуміти такий спорт із чарівною жінкою на плечах, а тут Костюшкін знову навіює роздуми про свою сексуальну орієнтацію. От виникає питання, треба йому носити на плечах ще одного качка, як сам?

Фолловери регочуть із цих горе-спортсменів і пишуть, головне, щоб лисому яйця не прищемити...

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, автор пісні "Женщина, я не танцую" Костюшкін нарешті розкрив всі карти про орієнтацію: "Ну як сказати?"

Як повідомляв Знай.uа, Костюшкін з "Чай вдвоем" допоміг зловити чоловіка-гуляку: "Покажи людей".