Олена Кравець, зірка “Вечірнього кварталу” і “Жіночого каналу”, поділилася дуже інтимною річчю — списком своїх улюблених книжок. Акторка вважає, що осінь - ідеальна пора для читання.

Читайте Знай в Google News!

Список зірка опублікувала на персональній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

Нині зірка поділилася трьома книгами: “1. "Нестерпна легкість буття" Мілана Кундери. 2. Дуже люблю творчість Віри Полозкової. Зараз слухаю її аудіо-альбом "Висока роздільна здатність" 3. Ще читаю книгу "Легкий спосіб перестати спізнюватися" Діани де Лонзор, тому що дуже хочу перестати спізнюватися.”

Як бачите, лектура у Кравець надзвичайно різноманітна: класика постмодернізму, сучасна російська лірика і література для саморозвитку. Прикметно, що жодна з цих книжок не комічна. Полозкова - по-російськи надривна, Кундера у своєму романі зумів зобразити неможливість життя у світі, в якому все персональне - політичне. Одним словом, жартів не знайти у цих книжках.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Кравець також зізналася, що мріє про співпрацю з російською поеткою Вірою Полозковою. Кравець запитала поради щодо книг у своїх підписників. Прихильники комедіантки активно відповідали зірці і радили цікаві книжки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Кравець відверто зізналася, чому її дочка з'їхала від батьків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець із "Квартал 95" вперше показала своїх близнюків.