Голлівудська акторка з українським корінням Ольга Куриленко, яка свого часу стала дівчиною Бонда, знявшись в легендарній "бондіані", підкорила не тільки режисерів, а й всесвітньо відомих дизайнерів і подіуми. Красуня, яка не так давно важко перехворіла на коронавірус, часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу вона порадувала публіку чарівними фото з Кореї, де нещодавно побувала.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Ольга позує в готельному номері, в якому оселилася в столиці Сеулі. Перед камерою вона з'явилася в елегантному номері і в новому іміджі. На ній темна спідниця середньої довжини і чорна футболка, цей наряд підкреслив струнку фігурку зірки. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на обличчі легкий макіяж і загадкове вираз, вона не дивиться в об'єктив. У підписі до публікації Куриленко написала: "спасибі @lescape_hotel за те, що я прекрасно провела час в Сеулі. Я відчувала себе принцесою у своєму прекрасному номері!". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зіркової красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.