31-річна героїня четвертого сезону реаліті "Нового каналу" під назвою"Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук відома завдяки своїй яскравій і епатажній зовнішності, так як вже тоді у неї були збільшені губи і вилиці. Але на цьому вона не зупинилася і продовжила експериментувати зі своєю зовнішністю хірургічним шляхом. Не дивно, що врешті-решт жінці все ж хочеться похвалитися досягненнями і показати себе якомога сексуальнішою.

Читайте Знай в Google News!

Саме з такою метою і була зроблена фотографія, яку героїня цього матеріалу виклала на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

На знімку Покрищук позує сміливо розкинувши руки, що підкреслює її об'ємний бюст. Її вказівні пальці направлені у зону декольте. Одягнена жінка у коротесенькі шорти, топ, жакет і високі чоботи.

Багатьом підписникам образ сподобався, але знайшлося місце і хейтерам.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Силікон дуже видно", - пише один з користувачів інстаграму.

Інші ж виявляються ще більш грубими, але завжди є місце й теплим словам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше найбільш перероблена з "Від пацанки до панянки" назвала сильних жінок дурепами: "Напружує".

Також портал Знай.uа писав, як українська Кардашьян Олена Омович почала роздягатися просто посеред вулиці.