Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виставив кумедний ролик, розсмішивши несподіваним моментом шоу "Маскарад", де бореться за перемогу в команді Монатіка разом з виконавицею MARUV проти команди Потапа з Юрієм Ткачем і Наталією Могилевською. Цього разу сам Влад і шоумен Ткач мали спародіювати дружину Потапа, співачку Настю Каменських, санцювавши під її легендарний іспаномовний хіт "Elefante". Протистояння в коротеньких латексних сукнях було доволі епічним, проте врешті-решт перемогу здобув Яма. Сам же Потап зі сміхом зізнався, що Ткач нагадав йому кохану набагато більше.

Це було дуже ефектно🔥 В четвертому епізоді найзагадковішого шоу країни @maskarad_1plus1 Юрій Ткач та Влад Яма влаштовали "Ліпсінк-баттл". Артисти спародіювали запальний хіт співачки NK – «ELEFANTE». Як вам цей видовищний перформанс? За кого віддаєте свій голос?😏

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.