Алла Добкіна-26-річна дочка Харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала яскраві фото в незвичайному жіночному образі, в підписі до них поділилася корисним лайфхаком.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Алла відображена в тьмяному приміщенні кафе, вона сидить за столиком і активно позує фотографу. Перед камерою красуня з'явилася в розкішному жіночному образі – на ній довге квітчасте плаття, яке вона на одному зі знімків кокетливо задерла, оголивши коліна. Її волосся акуратно укладені, а на обличчі яскравий макіяж і з червоною помадою, дівчина стріляє оченятами в об'єктив. У підписі до публікації Добкіна написала:"понеділок може бути приємним... якщо відключити телефон". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Алли, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.