Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу артист показав ошатні знімки з нового ефіру "Танців з зірками", а в підписі до них поділився своїми враженнями.

Читайте Знай в Google News!

"Вчора відбувся вже дев’ятий, надзвичайно яскравий ефір «Танців з зірками». Чудові постановки, неймовірний оркестр, відчутний прогрес зірок, одним словом - Свято Танцю. Я неодноразово наголошував на тому, що для мене велика честь брати участь у створенні найрейтинговішого шоу країни. І тим приємніше, що цей проект саме танцювальний. Кожного ефіру хвилююсь, як вперше. Але інакше, мабуть, ніколи і не буде. І це нормально. Сподіваюсь, що вам, рідненькі, теж подобаються наші «Танці». А якщо і не дуже - пишіть прямісінько у коментарях. Тож рухаємось тільки вперед! Ну а деякі невдоволення зірок сприймаю із усмішкою, але доброю. Обіймаю, ваш суддя", - написав Влад Яма в підписі до фото.

Коментарі під постом Влада Ями
Коментарі під постом Влада Ями

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Коментарі під постом Влада Ями
Коментарі під постом Влада Ями

Коментарі під постом Влада Ями
Коментарі під постом Влада Ями

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким у сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.